این پست را صرفا جهت ثبت در تاریخ و برای دل خودم مینویسم و ارزش قانونی ندارد!
امروز مورخ چهاردهم آبان سال نود و هفت، اولین کارگاه بازاریابی محتوایی برگزار شد و به خاطرهها پیوست. بدون شک، شخصِ من بیشترین بهره آموزشی را از این کارگاه بردم، چرا که دانشجویان سوالات بسیار هوشمندانهای را مطرح میکردند و فتحِ بابی میشد تا موضوعات موازی حوزه ارتباطات از جمله برندآفرینی و تبلیغات، تا جایی که به پیشبرد برنامه محتوایی کمک میکرد، پوشش داده شود.
گفتهها، دیدهها و شنیدهها
در ابتدای کارگاه بازاریابی محتوایی سعی کردیم مدل ذهنی یک بازاریاب محتوایی (Content Marketer) را در خودمان تقویت کنیم و سپس به تدریج با مدل هشتمرحلهای بازاریابی محتوایی آشنا شدیم.
با هم مرور کردیم که یک برنامه محتوایی چه اهدافی میتواند داشته باشد. در مورد مشتری، مخاطب، پرسونا و روشهای شناسایی آنها صحبت کردیم. بعد از آشنایی با مفهوم «محتوابانی»، سراغ بخشهای چهاردهگانه یک سند استراتژی محتوا رفتیم و تقویم سردبیری و کارکردهای آن مطرح شد.
در ادامه، کارخانه «محتواسازی» را به راه انداختیم. در این مرحله نیاز بود تا در گروهبندیهایی مشخص، نقش کارفرما و کارشناس را بازی کنیم تا با مفهوم مهم «بریف» آشنا شویم. روشهای «محتواپراکنی» و شاخصهای ارزیابی را بررسی کردیم و اصول تیمسازی را در بخش «محتواداری» پوشش دادیم.
همین. 🙂
4 COMMENTS
علی بابا
4 سال agoبه نظر من اقای فراهانی جزو بهترین های علی بابا هستن
یوسف فراهانی
4 سال agoنظر لطف شماست.
امداد باتری
4 سال agoبهترین راه بازاریابی تولید محتوای خوب در سایت هست. بدترین نوع بازاریابی هم تماس تلفنی
یوسف فراهانی
4 سال agoروشهای زیادی برای بازاریابی وجود داره که به شرط اجرای درست، میتونن اثربخش ظاهر بشن؛ اما خود من به بازاریابی محتوایی علاقه بیشتری دارم؛ چرا که اساسا روشی از بازاریابی هست که مخاطب رو اذیت نمیکنه.